aksesori kereta

salam sejahtera kepada pembaca blog saya…di page ini sy ingin sedikt sebanyak bercerita tentang aksesori kereta dan saya juga memberi perkhidmatan pemasangan aksesori kereta.antara nya audio sistem,alarm sistem,dan lain lain lagi la banyak….

 

 

28 Comments

  1. bro…nak tanya sikit…panel pintu dalam untuk ford apa jenis leh pakai lagi..nampak cam biasa sgt aih~ nak tukar nampak elok sikit ada nak rekemen apa2 ke?

    • tal boleh ubah la bro…..kene cari yg asal gak atau pun balut balik….tq for the comment

    • salam bro….sekarang saya adu set panel pintu ford telstar tahun 83..barang warna hitam keadaan 80 percen elok…harga saya buka 250.00 sahaja..jika bro berminat boleh la contac saya ..terima kasih.

  2. alamak…kena custom la mcm ni kan..buat guna fibreglass la lagu ni..

  3. Salam..nk tnye,ad jual pintu ford telstar x?thun 91,kete bru xcdent..harap dpt membantu..kalau ade sms,0173676599

    • wasalam….mintak maaf takde stock

  4. salam bro, ada x jual lampu depan dua mata untuk kereta kembara yang model dvvt.. brpe harga ye..??

    • wasalam tak de.tq

  5. bro. nak tnye. ade x spare part utk charade aura?

    • nak cari barang aper????

  6. salam bro nk taye, door trim utk iswara ada ke…buleh ke bengkel bro baiki door trim kerete sy, emm berapa kos modal yg diperlukan?

    • wasalam xder.dan sy tidak buat door trim kereta,bro kene cari interior specialist.tq

      • owh yeker…thanks bro…emm btw dekat mana eh sy buleh jumpa specialist tok interior nih?

  7. Salam encik Ramadhan,
    Wira saya tu kalau nak convert dr manual ker power window boleh buat tak? Dan kalu boleh buat,brp anggaran kosnya..terima kasih.

    • Wasalam satu pintu 225.00 siap barang dan pasang. Tq

  8. assalam… nak tanya ada jual gear box sss 1985

    • waslaam takde tq

  9. saya nak tanya..kotak gear auto kereta waja 4G91 saya mengalami masalah “jerk” 2, 3 kali semasa penukaran gear terutamanya pada gear terakhir…keadaan ini tidak selalu berlaku dan ianya berlaku bila kelajuan kereta perlahan. apa yg saya boleh buat untuk selesaikan masalah ini..

    • minta maaf kes macam ni kene check dulu baru tahu…….tq

  10. salam bro, saya ada beli double din utk myvi. tp wiring dia kena adjust skit. boleh buat ke? brp? kedai kat mana?

    • Wasalam. Klik soalan lazim ada alamat bengkel,sy awal bulan enam balik skrg betcuti di oversea

  11. salam, nak tanya kalau karburater kancil ada stok ke? boleh tukar?

    • wasalam takde stok tq

  12. Salam bro, krta kembara thn99 tukar sldr het apa jenis krta yg sesuai(selain dr kembara )

    • wasalam takde jnis lain yg sesuai kene head dia juga

  13. ada tak lampu belakkang volvo s60 thn 2001….berapa harganya…

  14. saya memiliki naza citra model 2006 special edition, hajat nak pakai lama lagi. saya bhajat naktengok model yang sama yang telah diberi sentuhan untuk bagi nampak lebih elegan dan menarik.mungkin ada gambar atau imej yang saya boleh rujuk dalam dan luaran, tq rakan citra


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s