Accessories Kereta

Kereta yang menarik adalah kereta yang memasang sedikit sebanyak Accessories pada kereta tersebut contoh skirt,sport light,Radio yang dilengkapi sistem audio yang bagus,Alarm sistem,spoiler,sport rim & tayar yang ada kuality.

Nasib baik saya boleh buat semua tu untuk kereta saya jadi kos dia boleh la jimat sikit,kalau kita beli barang dan suruh pasang pada kedai mungkin setengah barang akan di caj tinggi upah pasang,tetapi apa kata kita cuba pasang sendiri jika kita tau sedikit pasal benda yang kita beli,mungkin risiko tinggi kalau barang rosak tak der gerenty dan anda akan rugi.

Banyak pengalaman pahit saya rasa pada masa saya belajar pasang accessories kereta,pada masa tu saya beli satu Radio kat kedai potong balik workshop saya terus pasang.pada pertama kali nya fuse terbakar pasal positive negative terbalik.nasib baik Radio tak terbakar,saya pun tukar fuse baru n cube pasang sekali lagi dan boleh hidup.ternyata radio kedai potong ni channel radio sikit saja pasal dia dari jepun kan,tapi dari segi soud sistem memang best bunyi dia.so terpaksa la saya pakai Mp3 modulator.tapi sekarang saya sudah beli radio baru jenama sony walau pun basic cd player saja tapi itu dah mencukupi untuk saya.kita memandu bukan nak tengok tv cuma nak dengar lagu je??

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s