Peugoet 206 central locking repair

Seminggu yang lalu ada satu kereta Peugoet 206 dia punya center locking sebelah kiri pintu depan rosak(jem).so saya pun pergi cari yang baru…rupa rupanya dia sekali dengan lock sekali kene beli dan harga dia mahal sangat dia nak jual 500 ringgit ssatu set lock pintu sebelah kiri…
so….?ape saya buat saya pergi kedai accsesori saya beli yang biasa punya harga dia 30 sahaja,balik umah terus pasang,pada mulanya rumit sikit la pasal wiring tak sama…tapi ape saya buat saya cari tiap satu hinggalah terjumpa wiring dia.pastu pasang boleh pakai so….?itu tuan kereta very happy………saya pun happy gak dapat ripe kereta france pastu dia bagi upah 50 pasal tolong modify center locking kereta dia…….saya cakap 30 sudah la bang…..
dia cakap…tak pe?kau ambek je 50 ni aku bagi kau bonus cikit kalau tak mati la aku 500 ringgit ooo mana aku nak cari.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s