Selamat datang ke laman web pakar membaiki pelbagai jenis kereta

http://www.youtube.com/watch?v=IxSLVWdA-3g&feature=relmfu

Terima kasih atas sokongan dan view my website.  saya selaku pemilik blog motecmat ingin memberitahukan dengan sukacitanya bahwasanya saya tidak lagi berkhidmat repair kereta di sg buloh selangor dan juga diseluruh malaysia,saya telah pun pulang ke banda aceh beserta keluarga saya semua nya dan memulakan hidup baru di aceh,tuan2 dan juga semua pengunjung blog boleh whatsaap sy di 0172601852 untuk sebarang soalan,nasehat,pendapat,dll berkenaan masalah kereta anda insya allah sy cuba bantu semampu yng boleh.

blog ini sy abadikan  ssbg kenangan dan juga rujukan sedikit ilmu yg ada kpd pengunjung. 

 

Slamat datang

Nama saya Ramadhan.

Untuk enam  tahun yang lepas ini,saya telah membaiki pelbagai jenis kereta dan blog ini akan cuba cerita sedikit sebanyak apa yang saya telah buat dalam masa enam tahun lepas.     Dan juga saya menyediakan perkhidmatan carian dan pemasangan engine,halfcut,restore engine seperti baru,suspension,overhaul dan top overhaul.

untuk maklumat pembaca dan pengunjung blog saya,saya tidak membuat ubah suai kereta yang melampau,dan juga ubah suai engine yang melampau,hanya kerja2 standart sahaja yang akan saya buat,kerana saya tidak lagi berkemampuan nak buat kerja2 ubah suai kenderaan.

Jika anda ingin menanyakan segala masalah kereta anda boleh komenkan diblog saya,jika ada soalan yang sukar untuk sy jawab harap maklum kekadang nak jawab satu soalan harus tengok kereta dulu,contoh kereta saya ada bunyi aagak2 ape yer?keter sy leaking apa masalah nyer ea??bnyak soalan2 macam ni saya jumpa tapi sy jawab juga jadi harap maklum.

untuk maklumat bengkel diamana?no telepon berapa?sila klik dkat soalan lazim atau hubungi motecmat,koordinat GPS tak de untuk kawasan bengkel saya,anda hanya perlu google map sahaja insya allah jumpa,

 

terima kasih atas lawatan dan kunjungan ke laman web motecmat,

 

sekian trima kasih

 

 

mazda 626 putih

  • Calendar

    • December 2016
      M T W T F S S
      « Oct    
       1234
      567891011
      12131415161718
      19202122232425
      262728293031  
  • Search