Volvo 240 se overhaul and restore engine

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blog saya

 

 

 

About these ads

4 Comments

  1. nak tukar pandangan..ada kereta lama mazda 323 1982 dan volvo 244 thn 1981

    • terima kasih kerana tengok blog saya..

      maaf encik saya kurang faham maksud kata2 encik tukar pandangan….encik nak cari kereta tu ke…atau encik ade kereta tu tp nak jual…

  2. Salam bro motecmat,

    Saya terjumpa blog nie masa nak buat carian pasal Volvo 240GL.
    Nampaknya bro agak arif juga pasal Volvo.Nak tahu jika bro boleh syorkan mana2 Volvo 240 yang siap sedia untuk dibeli dan dipakai.
    Saya ada jumpa dalam mudah,tapi mcm tak pasti jer kondisi okie atau tidak.Kalau ada war-warkan laa yea.Terima kasih.

    • wasalam

      kene cari yang tahun 92 atau 91…pastu tengok lah condition nyer dulu….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 153 other followers